in English

Accommodatie / voorzieningen en diensten

Onze Bed & Breakfast is exclusief beperkt tot 5 ruime individeel gedecoreerde suites met kraaknet linnen, centrale verwarming, kabel TV, gratis Wifi voor laptop, tablet en smartphone, gratis koffie en thee en een haardroger. De bedden worden dagelijks opgemaakt.

Inchecken kan vanaf 15u, de checkout gebeurt voor 11am. Antiqua & Qook heeft voldoende parking beschikbaar, en we verhuren ook fietsen (€10 voor een volledige dag, €20 voor een elektrische fiets).

De prijs voor 1 nacht is €110, inclusief ontbijt. Verblijf je 2 nachten, dan bedraagt de prijs €100 per koppel per nacht, voor 3 of meer nachten vragen we €95 per nacht. Gelieve ons rechtstreeks te contacteren voor speciale gelegenheden of prijzen.
Huisdieren zijn toegelaten voor de vaste prijs van €15, maar laat ons zeker weten dat je je huisdier meebrengt.

Wanneer je 2 nachten of langer blijft, kan je gratis gebruik maken van de zwem-jacuzzi. Ook onze BBQ kan gratis gebruikt worden door onze gasten.

Dinner is ook mogelijk op aanvraag, minstens 3 dagen op voorhand. Zie bijgesloten menu.

Accomodatie

photo of the art from the beeroom

Bij kamer

Onze ruime familiesuite bevindt zich op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw met zicht op de Gazebo en Jacuzzi op het voorste terras. Op de mezzanine zijn er twee comfortabele enkele bedden met zicht op de hoofdslaapkamer waar een prachtig hemelbed staat. De suite heeft een loungezone met een sofa-bed.

photo of the art from the butterflyroom

Vlinder kamer

Onze mooie vlinder kamer is toegankelijk van het terras aan de voorkant en heeft een ruime instapdouche. Deze kamer is op de gelijkvloerse verdieping en is dus ideaal voor onze gasten die zich niet goed kunnen verplaatsen. Er is genoeg ruimte voor een kinderbedje of een opvouwbaar bed voor een kind.

photo of the art from the dragonflyroom

Libel kamer

Deze kamer is een beetje kleiner dan de Uil kamer met dezelfde voorzieningen. Deze mooie kamer met een en-suite badkamer en zicht op de tuin is ideaal voor een koppel. Er is genoeg ruimte om een opvouwbaar bed voor een kind te plaatsen. Er is ook directe toegang tot de lounge.

photo of the art from the beeroom

Uil kamer

Een grote en luchtige kamer met zicht op de tuinen voor een familie van 4. Er is een grote slaapkamer in de mezzanine die uitkijkt op de 2 enkele bedden beneden. Er is een privébadkamer met douche. Dit is uw thuis weg van thuis, natuurlijk zijn uw kinderen welkom! U heeft directe toegang tot de lounge.

photo of the art from the ladybirdroom

Lieveheersbeestje kamer

Onze mooi lieveheersbeestje kamer heeft rechtstreekse toegang tot ons achterste terras, en heeft een ruime inloopdouche. Omdat deze kamer op het gelijkvloers gelegen is, zonder veel trappen, is het ideaal geschikt voor onze gasten met beperktere mobiliteit. Er is voldoende plaats voor een kinderbed, of een opvouwbaar bed, als je met een kind zou verblijven.

In aanvulling op de kamers kan de gast de volgende verblijving gebruiken. Er is een prachtige tuin aan de achterkant met een bijpassend terras. De binnenplaats is de centrale plek van de b&b, waar zich ook de jacuzzi bevindt en er is ook een ontspanningsruimte met een kacheltje waar je jezelf kan opwarmen in de winter.

Meubels gemaakt door Steigermeubelsxl.nl